Biogospodarka zrównoważona Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Stopień studiów: II stopnia Tryb studiów: studia stacjonarne Język wykładowy: polski Termin rekrutacji: 29.01- 26.02.2024, I tura dla cudzoziemców: 6.12.2023 - 4.01.2024
Biotechnologia Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Stopień studiów: I stopnia Tryb studiów: studia stacjonarne Język wykładowy: polski Termin rekrutacji: 18 czerwca 2024 r. - 10 lipca 2024 r., cudzoziemcy: 14.05-21.05.2024
Biotechnologia Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Stopień studiów: II stopnia Tryb studiów: studia stacjonarne Język wykładowy: polski Termin rekrutacji: 3 września 2024 r. - 16 września 2024 r., cudzoziemcy: 14-21.05.2024
Ekotechnologie i bioprocesy Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Stopień studiów: I stopnia Tryb studiów: studia stacjonarne Język wykładowy: polski Termin rekrutacji: 18 czerwca 2024 r. - 10 lipca 2024 r., cudzoziemcy: 14.05-21.05.2024
Industrial Biotechnology Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Centrum Kształcenia Międzynarodowego (IFE) Stopień studiów: I stopnia Tryb studiów: studia stacjonarne Język wykładowy: angielski Termin rekrutacji: 18 czerwca 2024 r. - 10 lipca 2024 r., cudzoziemcy: 14.05-21.05.2024
Industrial Biotechnology Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Centrum Kształcenia Międzynarodowego (IFE) Stopień studiów: II stopnia Tryb studiów: studia stacjonarne Język wykładowy: angielski Termin rekrutacji: 29.01- 26.02.2024, I tura dla cudzoziemców: 6.12.2023 - 4.01.2024
Menedżer żywności i żywienia Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Stopień studiów: I stopnia Tryb studiów: studia stacjonarne Język wykładowy: polski Termin rekrutacji: 12 czerwca - 10 lipca 2023
Technologia kosmetyków Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Stopień studiów: II stopnia Tryb studiów: studia stacjonarne Język wykładowy: polski Termin rekrutacji: 3 września 2024 r. - 16 września 2024 r., cudzoziemcy: 14-21.05.2024
Technologia żywności i żywienie człowieka Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Stopień studiów: I stopnia Tryb studiów: studia stacjonarne Język wykładowy: polski Termin rekrutacji: 12 czerwca - 10 lipca 2023
Technologia żywności i żywienie człowieka Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Stopień studiów: II stopnia Tryb studiów: studia stacjonarne Język wykładowy: polski Termin rekrutacji: 3 września 2024 r. - 16 września 2024 r., cudzoziemcy: 14-21.05.2024