Wyszukiwarka kierunków

Kierunek
Tryb studiów
Wydział
Język wykładowy
Termin rekrutacji

Biogospodarka zrównoważona

Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Stopień studiów: 
II stopnia
Tryb studiów: 
studia stacjonarne
Język wykładowy: 
polski
Termin rekrutacji: 
29.01- 26.02.2024, I tura dla cudzoziemców: 6.12.2023 - 4.01.2024

Biotechnologia

Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Stopień studiów: 
I stopnia
Tryb studiów: 
studia stacjonarne
Język wykładowy: 
polski
Termin rekrutacji: 
12 czerwca - 10 lipca 2023

Biotechnologia

Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Stopień studiów: 
II stopnia
Tryb studiów: 
studia stacjonarne
Język wykładowy: 
polski
Termin rekrutacji: 
29.01- 26.02.2024, I tura dla cudzoziemców: 6.12.2023 - 4.01.2024

Ekotechnologie i bioprocesy

Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Stopień studiów: 
I stopnia
Tryb studiów: 
studia stacjonarne
Język wykładowy: 
polski
Termin rekrutacji: 
12 czerwca - 10 lipca 2023

Industrial Biotechnology

Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Centrum Kształcenia Międzynarodowego (IFE)
Stopień studiów: 
I stopnia
Tryb studiów: 
studia stacjonarne
Język wykładowy: 
angielski
Termin rekrutacji: 
12 czerwca - 10 lipca 2023

Industrial Biotechnology

Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Centrum Kształcenia Międzynarodowego (IFE)
Stopień studiów: 
II stopnia
Tryb studiów: 
studia stacjonarne
Język wykładowy: 
angielski
Termin rekrutacji: 
29.01- 26.02.2024, I tura dla cudzoziemców: 6.12.2023 - 4.01.2024

Menedżer żywności i żywienia

Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Stopień studiów: 
I stopnia
Tryb studiów: 
studia stacjonarne
Język wykładowy: 
polski
Termin rekrutacji: 
12 czerwca - 10 lipca 2023

Technologia kosmetyków

Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Stopień studiów: 
II stopnia
Tryb studiów: 
studia stacjonarne
Język wykładowy: 
polski
Termin rekrutacji: 
29.01- 26.02.2024, I tura dla cudzoziemców: 6.12.2023 - 4.01.2024

Technologia żywności i żywienie człowieka

Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Stopień studiów: 
I stopnia
Tryb studiów: 
studia stacjonarne
Język wykładowy: 
polski
Termin rekrutacji: 
12 czerwca - 10 lipca 2023

Technologia żywności i żywienie człowieka

Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Stopień studiów: 
II stopnia
Tryb studiów: 
studia stacjonarne
Język wykładowy: 
polski
Termin rekrutacji: 
29.01- 26.02.2024, I tura dla cudzoziemców: 6.12.2023 - 4.01.2024

Poznaj nasz kampus